Echipa

Alexandra Dragomir
Îndrumător Grupa mare

Alexandra este o persoană creativă, generoasă și caldă, pasionată de dans, pictură și terapie prin artă, formator și life coach, fondatorul conceptului de călătorie "Treasure Hunt în magica Românie" prin care își propune să redescopere comorile ascunse în inima țării noastre prin medierea unor întâlniri fascinante cu meșterii păstrători ai tradițiilor autentic românești. S-a alăturat echipei noastre cu mult entuziasm în anul 2017. În prezent, Alexandra urmează cursurile programului de formare "Conversie profesională în învățământul școlar și preșcolar". "În toti acești ani petrecuți alături de cei mici am descoperit că în interiorul copilului este o lume magică pe care, noi, adulții, este măreț să o susținem. Cred în magia copilului si o susțin cu toată ființa mea."

Mihaela Ioan
Asistent Îndrumător Grupa mare

Mihaela este o persoană motivată, determinată, plină de entuziasm și responsabilă, cu un simț al detaliului dezvoltat; calități pe care le consideră importante în interacțiunea cu copiii. Se descrie ca fiind o persoană tolerantă și empatică, valori care își fac permanent simțite prezența în comunicarea cu cei din jurul ei. Mihaela a urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității Transilvania din Brașov. A dobândit experiență în interacțiunea cu cu cei mici, coordonand clase de copii în cadrul unui club sportiv în care a avut calitatea de instructor fitness și aerobic.

Ruxandra Jubleanu
Îndrumator Grupa mijlocie

Ruxandra a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, cu specializarea "Psihopedagogie Specială" și programul de masterat: "Psihopedagogia Școlii Incluzive".

Este o persoană creativă, pasionată de pictură, grafică și modelaj și are o experiență de aproximativ cinci ani în susținerea activităților de art-terapie și terapie ocupațională.

De-a lungul studiilor și experienței sale, Ruxandra a conștientizat cât de importantă este intervenția timpurie de calitate în evoluția copiilor și este bucuroasă să își aducă aportul la dezvoltarea lor armonioasă.

Roxana Ionașcu
Asistent Îndrumator Grupa mijlocie

Roxana este absolventă a Facultății de Litere din București, în prezent masterandă, finalizând de asemenea Modulul psihopedagogic (nivel I). Consideră că oportunitatea de a face parte din familia Lill'put a însemnat un pas important atât pe plan profesional, cât și personal. Cel mai mult o motivează copiii, zâmbetele, îmbrățișările sincere și pline de căldură cu care își incepe fiecare dimineață. Consideră că procesul de învățare în acest cadru este unul mutual. "Noi, în calitate de educatori, îi ajutăm pe cei mici să deprindă abilități, să-și însușească noțiuni și să se dezvolte din punct de vedere personal, social, intelectual și emoțional. La rândul lor, copiii ne învață zi de zi ce înseamnă cu adevărat iubirea, ajutorul, încrederea și cât de important este să putem vedea frumosul în orice lucru mărunt. Astfel, avem provocarea zilnică de a crește și de a evolua împreună."

Iulia Ștefan
Îndrumător Grupa mică

Iulia este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și a programului de masterat Consiliere Școlară și Orientare în Carieră. De-a lungul anilor, a avut o activitate intensă de voluntariat și a dobândit experiență ca psiholog susținând pe parcursul a opt ani grupuri de dezvoltare personală pentru preșcolari și școlari în unități de învățământ private care implementau programul Learn2B. S-a alăturat echipei noastre în anul 2018 și a susținut activități recreative după-amiaza cu copiii de grupă mare. In 2019 a decis să se alăture definitiv cu mult curaj și determinare și a început un drum nou alături copiii de la grupa mică (1-2 ani). Iuliei îi place foarte mult să se exprime prin artă plastică: desen, pictură, colaj și modelaj, dar și prin artă dramatică – citirea și interpretarea poveștilor prin folosirea unor mijloace de expunere ca teatrul de umbre, teatrul de păpuși și desenul în nisip desupra unei cutii luminoase sunt printre preferatele ei.

Mariana Tudorii
Asistent Îndrumător Grupa mică

Mariana a absolvit facultatea de Sociologie și Asistență Socială și își amintește că pe parcursul dezvoltării ei, activitățile extrașcolare au fost avut ca domeniu de interes lucrul cu copiii. Îi place dinamismul caracteristic domeniului educațional și se simte onorată că ia parte la cele mai importante momente din viața unui copil: primele cuvinte, acomodarea la grădiniță, primii pași către autonomie a celor mici. Mariana privește experiența de a lucra cu copiii ca fiind o bună oportunitate de dezvoltare și descoperă pe zi ce trece cum abilitățile sale contribuie la o relație securizantă cu cei mici.

"Îmi place pentru că este drăguță și face lucruri cu mine, mă ajută să rezolv problemele, mă îmbrățișează și este veselă. Îl iubește pe Alex și pe toți copiii"- iar când aceasta este opinia unui copil de doi ani despre mine, inima mea dansează de fericire."

Laura Florentina – Grosu
Îndrumător Grupa mică

Laura este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București – Specializarea Psihologie și are o experiență de peste cinci ani în lucrul cu copiii. Această experiență a fost dobândită atât pe parcursul anilor în care a făcut parte din echipa Lill'put, cât și ca voluntar al Asociației Umanitate și vicepreședinte al Asociației Panda. Laura este un exemplu de blândețe și calmitate, naturalețe și empatie – calități care pot fi observate din interacțiunea sa cu copiii. Oportunitatea de a fi alături de cei mici este o bucurie pentru ea și explorează cu multă răbdare fiecare ocazie astfel încât să le fie sprijin și partener în dezvoltarea lor armonioasă.

Roxana Vechiu
Asistent Îndrumător Grupa mică

Roxana este absolventă a Liceului Pedagogic "D.P. Perpessicius", iar în prezent studiază Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București. Roxana se descrie ca fiind o persoană veselă care se simte cel mai bine în compania celor mici. Zâmbetele pe care le primește și le oferă celor mici fac experiența trăită alături de ei să fie una autentică și plină de sens.

Oana Ghiban
Îndrumător Grupa mică

Oana este o fire veselă, bucuroasă să interacționeze cu copiii și să creeze pentru ei activități frumoase care să contribuie la pașii pe care îi fac micuții în dezvoltarea lor. Este o persoană creativă, curioasă și preocupată să își adapteze activitățile astfel încât mesajul ei să ajungă într-o formă cât mai autentică la copiii cu care lucrează.

Reușește să se împrietenească ușor cu copiii și îi place lumea pe care o descoperă atunci când este în preajma lor. Oana și-a format experința în lucrul cu cei mici fiind animator pentru petreceri de copii, dar și ca voluntar. Scopul ei este să facă viața mai frumoasă tuturor copiilor care îi sunt alături.

Mădălina Ciurea
Asistent Îndrumător Grupa mică

Mădă este pasionată de călătorii, muzică, natură și desen. Din dorința de a salva arta, prin conservare și restaurare, a urmat Universitatea Naționață de Arte din București. Este o persoană foarte empatică și adaptabilă, tratând fiecare nouă experiență ca pe o provocare ce o va duce către învățare continuă. Răbdarea și iubirea pentru copii sunt cele care îi sunt de mare ajutor în activitatea pe care o desfășoară la Lill'put. De asemenea imaginația, firea veselă și atitudinea pozitivă o ajută să găsească noi soluții alături de echipă în formarea și educarea copiilor iar consecvența și perserverența îi sunt utile pentru ca fiecare zi alături de ei să fie una cu sens.

Corina Bimbașa
Psiholog

Corina este psiholog clinician și mamă a doi copii de 11 si 2 ani. S-a îndreptat către domeniul psihologiei după ce a lucrat în mediul privat peste 10 ani și în zona ONG 2 ani. Cu copiii și cu personalul educațional, Corina are o experiență de 5 ani atât în mediul grădiniței cât și cel școlar.

Ca și obiectiv, Corina dorește să contribuie la o dezvoltare sănătoasă a copiilor în mediul preșcolar și să susțină părinții și educatorii la nevoie.

De asemenea, în 2014 Corina a lansat o carte despre exprimarea emoțiilor copiilor între 2 și 6 ani "Sunt copil. Cum mă simt?" și ulterior a conceput și o variantă aplicată a cărții, jocul Orașelul Emoțiilor. În cadrul aceluiași proiect "Recunoaște Emoția", în 2017, ea a lansat cartea "Sunt la școală. Cum mă simt?", adresată copiilor între 7 și 10 ani.

Alina Porumboiu
Consilier educațional

Alina este psihoterapeut experiențialist și consilier educațional. Cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii în diferite contexte, ea oferă sprijin procesului educațional în cadrul Lill`put, lucrând alături de educatori în crearea celui mai bun context de dezvoltare pentru copiii din gradiniță. A început aventura în lumea copiilor ca și consilier și trainer de dezvoltare personală, continuând cu a consilia familia și copilul, unde a înțeles că educația sănătoasă previne dificultățile emoționale ale copilului în viitor. Este mama unui băiat de 5 ani ce o provoacă în fiecare zi să aducă cunoașterea în concret și, nu în ultimul rând, este pasionată de dans și de diversitatea relațiilor interumane.

Loredana Gună
Administrativ

Loredana este mereu gata să ne ajute ca spațiul în care ne desfășuram activitatea să fie frumos aranjat și curat! Este mama a doi băieți, iar familia este foarte importantă în viața ei. O descriu foarte acurat punctualitatea, seriozitatea și dorința de a fi în ajutorul celorlalți.

Adina Serafini
Fondator

Nu sunt de profesie educator. Am fost timp de 15 ani în lumea corporatistă, aducându-mi aportul organizațiilor pentru care am lucrat, ca acestea să fie funcționale și profitabile. Și apoi, în 2015, am început propria mea mică organizație, Lill'put.

Am început prin a propune cu entuziasm părinților să-și aducă copiii la joacă și socializare, într-un loc mic și intim, unde joaca era frumoasă și deșteaptă și oamenii calzi și veseli, în cadrul unui proiect de tip baby parking.

Am îndrăgit însă atât de mult copiii care veneau la noi, iar părinții lor au avut atât de multă încredere și împreună atât de mult entuziasm, încât am transformat baby parking-ul într-un centru educațional non-formal și experiențial, un centru unde copiii învață, adică, prin a face.

Drumul e lung și anevoios, însă și contagios e un cuvânt bun, nu doar la modă, căci râsul e contagios, pasiunea e contagioasă, inspirația e contagioasă și, prin această bună contagiune, cu părinții și echipa, facem povestea frumoasă. Am întâlnit părinți remarcabili, am colaborat și colaborez cu oameni remarcabili, care creează adevărata magie.

Am ales acest drum pentru că nu există sentiment mai bun în lume decât acela de a oferi putere prin educație și de a crea o lume mai bună împreună cu copiii, pentru că resursele umane sunt precum cele naturale, adesea îngropate foarte adânc, astfel că trebuie să creezi circumstanțe pentru ca ele să se dezvăluie, pentru că avem nevoie de încredere pentru a fi creativi. Succesul acestor copii va fi determinat de tăria lor de caracter, de încrederea lor, de munca lor individuală susținută și totul începe de acum, din copilăria timpurie.

Am pus bazele acestui proiect, în urmă cu 5 ani. Îmi doresc ca bunici fiind peste alti 50 de ani, acești copii să-și înceapă povestea succesului lor către urmași cu: "totul a început, într-un loc pe nume Lill'put."